Over Mij

Ik ben Marcel. heb al meer als 30 jaar mijn motorrijbewijs. In mijn begin jaren met tussenpozen gereden. Na getrouwd te zijn is de hobby naar de achtergrond geschoven. Sinds enkele jaren weer het motorrijden opgepakt. Ben zelfs dagelijks woon-werk gaan rijden op de motor.

Mijn allereerste motor was een Kawasaki GPZ 600R. Hier heb ik niet lang van kunnen genieten. Deze heb ik ingeruild voor een Honda NVT650. Hier heb ik enkele jaren heerlijk op gereden. Je weet hoe het gaat. Je ontmoet een dame en gaat trouwen. de motor wordt verkocht en er komt een auto.

Na 15 jaar een motor overgenomen van een collega van mijn vrouw. Dit was een Yamaha. Deze helemaal opgeknapt en gaan gebruiken voor woon-werkverkeer. ondertussen de smaak te pakken gekregen. Deze heb ik verkocht en toen een Honda Pacific Coast gekocht. Met deze motor heb ik door weer en wind dagelijks gereden. Uiteindelijk moest er teveel aan gebeuren. Toen ben ik gaan kijken naar mijn grote liefde, een BMW.

Via het internet een mooie BMW R1150RT gezien in Hoorn. Op een vrijdagmiddag daar naar toe gereden voor een proefrit. Uiteindelijk thuisgekomen met de BMW. Met de R1150RT jaarlijks ongeveer 25.000 km mee gereden.

Door het veranderen van baan. En een auto van de zaak. Gaan kijken voor een andere BMW. Eentje om meer heerlijk en relax ritjes te maken. Mijn oog viel toen op deze BMW R1200C.

HIer al enkele ritten mee gemaakt. Zelfs mee naar de Ardenne gereden. 

Deze winter is hij op stalling gegaan en begonnen met het reviseren van de motor. Zodra hij klaar is zal ik de foto’s publiceren.